Komend voorjaar zijn er twee introducties in het Zen Zien Tekenen in het klooster in Huissen:

van 15-19 januari en 4-7 mei 2023.

Kijk voor informatie en inschrijving in de agenda hiernaast, of op de site van het klooster.

Privélessen:

Verschillende docenten geven privélessen op afspraak als je eens wil 'proeven'. Richtprijs: 50, - voor een les van 2 uur. Na 1 of 2 lessen kun je zelf verder oefenen en op een later moment nog eens een les inplannen.

  • In Eindhoven geeft Lenie Otten overdag privéles. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • In Eindhoven geeft Leo van Vegchel individuele begeleiding in zijn atelier. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • In Rotterdam en Capelle ad IJssel geeft Arnold Vermeeren 's avonds privéles aan huis. Voor Zen Zien Tekenaars organiseert Arnold af en toe samen-tekenmiddagen op zaterdag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (zie ook arnoldvermeeren.blogspot.com).
  • In Zoelen (Gld) geeft Martine van der Laan privéles in haar huis. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • In  Drenthe organiseert Karien Melman samen tekengroepjes op een nader te bepalen locatie. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Facebook

Bekijk het laatste nieuws op onze facebook pagina.

Nieuwsbrief

Wilt u ook op de hoogte blijven van onze activiteiten?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Quotes